Spackla vägg
perfetkbyggab-rivavagg
perfektbygg

Såhär jobbar vi

Vi utför och jobbar med allt från mindre servicejobb till större totalentreprenads jobb, såsom nyproduktion, renoveringar och utbyggnader för privatpersoner och företag. Det innebär att oavsett hur många olika jobb som utförs och företag som är inblandade så har vi yttersta ansvaret. Du har bara kontakt med en person från oss där du får svar på frågor du kan tänkas ha.

Vi ger en kostnadsfri offert och ett fast pris om så önskas och är möjligt. Du kommer även att få utnyttja våra rabatter på allt material hos våra samarbetspartners när du beställer jobb från oss.

formular

1. Start

Du tittar på vår hemsida och fyller i formuläret offertförfrågan. Vi kikar igenom din förfrågan och bestämmer oss för att åka och titta få dina önskemål. Vi ringer dig och bokar in en tid för ett hembesök.

mote

2. Första mötet

Vi träffas hemma hos kunden och går igenom vad som skall göras och hjälper till med eventuella förslag.

Kundmöte Perfekt Bygg AB
planering

3. Planering & prisförslag

Vi åker till oss och räknar på jobbet och ger er ett kostnadsförslag eller kanske ett par olika alternativ ni kan välja emellan. Förutsatt att intresse finns så skrivs ett kontrakt mellan oss där startdatum respektive slutdatum bestäms samt pris för arbetet. Ger all information om hur jobbet kommer att göras.

arbete

4. Arbetet startar

Allt förberedande arbete så som att alla ytor där arbetet skall påbörjas skyddas av täckpapp/ Plast och avstängning av VVS/ EL mm. Därefter påbörjas arbetet.

Skyddning av trappor med plast
klar

5. Slut

När vi är färdiga med arbetet så plockar vi bort allt överblivet material och byggsopor samt städar och rengör efter oss samt gör en egenkontroll av utfört arbete så att säkerställa att kunden får det den beställt. I hela processen har ni haft samma kontaktperson.

Städning efter renovation

Kontakta oss för en offert