Om oss

Hos oss blir drömmen till verklighet

Perfekt Bygg är ett Göteborgsbaserat kreativt företag med mycket bred kompetens. Vi har ett stort engagemang i Göteborgsregionen där vi arbetar nära våra uppdragsgivare och partners i alla våra projekt. Alla våra projekt är viktiga oavsett storlek. Att besluta sig för att bygga nytt, göra en renovering eller andra justeringar i sitt hem är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Därför arbetar vi tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning, då det gäller att välja rätt förutsättningar för uppdraget som skapar kostnadseffektivitet och kvalitet för just din bostad. Vi fokuserar även på dom små detaljerna då det ofta är dom som gör stor skillnad när man skräddarsyr behovsanpassade lösningar.

Har du funderingar så kontakta gärna oss.

Kreativitet – Design – Styling

När man skall bygga ny bygga nytt, bygga om eller renovera så är man ofta inspirerad och kreativiteten flödar. Vi på¨PERFEKT BYGG har lång erfarenhet och är duktiga på att skapa det ”perfekta rummet”. Genom vår kunskap och kreaktivitet är vi duktiga på att maximera utrymmen och göra rätt sak rätt. Vi har lång erfarenhet, är duktiga på design och styling, därför hjälper vi gärna dig att forma dina ytor på rätt sätt, rätt färg och rätt material Allt kring hur din bostad formas och stylas gör att det förmedlar en känsla där du skall känna dig bekväm och att du är i ”ett med bostaden”. För dig som vill bygga så att just din bostad blir unik och perfekt för dig, så finns vi här på Perfekt Bygg.

Behörighet – Garanti – Fasta priser

Vi är behöriga att utföra arbeten enligt branschorganisationen Boverkets Byggregler BBR och Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum BBV. Vi lämnar garanti på utfört arbete och har alltid fasta priser. Som kund hos oss har du gjort ett tryggt val! Förutom att vi är ett behörigt företag när det gäller våtrumsarbeten är vi också försäkrade.

perfektbygg
nybyggnation-perfektbygg

Kontakta oss för en offert

Isolering